FITXA 1.5 COMPRENSIÓ VERBAL (INICIACIÓ)
Autor: N. García i C. Yuste
Col·lecció RED Iniciació. Reforç i Desenvolupament de les Habilitats Mentals Bàsiques.
Editorial: ICCE
Categorías:
  • LIBROS, fichas: lenguaje, lectura y escritura.
 

FITXA 1.5 COMPRENSIÓ VERBAL (INICIACIÓ)   (a)

FITXA 1.5 COMPRENSIÓ VERBAL (INICIACIÓ)

Quadern de recuperació per a nens i nenes de 6 a 8 anys amb una gran varietat d’exercicis per potenciar l’aspecte de la significació del llenguatge o Semàntica.

La semàntica tracta aspectes relacionats amb la comprensió verbal. Aquesta depèn en gran part de les experiències prèvies que la persona va tenint perquè els significats de les paraules es van ampliant i enriquint i es dipositen a la memòria a llarg termini.

El quadern, per tant, organitza el material entorn de 7 lectures bàsiques i ambientades en contextos familiars relacionats amb experiències prèvies dels nens i nenes. Al final de cada lectura hi ha una avaluació que serveix per comprovar els seus avanços.

Els exercicis, a més a més de la lectura d’una historia, també inclouen la recerca de sinònims i antònims, etiquetar correctament expressions, agrupar conceptes; completar frases, ordenar seqüencialment oracions senzilles, combinar lletres, endevinalles, canviar el temps dels verbs, descripcions, etc.

Distribución
9788472782211
FITXA 1.5 COMPRENSIÓ VERBAL (INICIACIÓ).
FITXA 1.5 COMPRENSIÓ VERBAL (INICIACIÓ)
  • Precio
    12,60 €
  • Precio (I.V.A. incluido)
    13,10 €
  • Cantidad
Rellene la siguiente información para cumplimentar la solicitud de presupuesto de los componentes que ha seleccionado. Una vez la envíe, responderemos a su correo lo más pronto posible.
Nombre y apellidos
Correo electrónico
Teléfono de contacto

   He leído y acepto la política de protección de datos
 
×
Para poder realizar una solicitud de presupuesto correctamente, pedimos por favor que previamente indique los artículos de los cuales desea recibir información marcándolos su casilla correspondiente (al lado del precio orientativos).
×

Buscar por palabras clave